Quanzhou Hotel & Retail Mixed Use

Project Type:

Hotel & Mixed Use

Project Size:

110,000 sqm

Location

Quanzhou China

Project description: 

This is a mixed use project located on the foreshore of a Southern Chinese City Quanzhou, it consists of a 5 star hotel, an apartment, and an open plaza / retail podium. The form of the high rise tower is inspired by the sail of a ship as it is near the ocean, and general aesthetic is south east Asia to reflect the local context.  

 

charles_tang_design-hand-sketches-architecture-portfolio 20
charles_tang_design-hand-sketches-architecture-portfolio 21
charles_tang_design_retail_mixed_use 3
charles_tang_design_retail_mixed_use 2
charles_tang_design_retail_mixed_use 1
charles_tang_design_retail_mixed_use 4
Charles Tang | Creative Director | Founder           T: +61 (2)89701483         E: charlest@charlestangdesign.com.au           25 Best Street, Lane Cove NSW 2066, Australia
 

© Charles Tang Design 2020. All rights reserved | By continuing to use this website you agree to the use of Google Analytics cookies. Website maintenance by webgrow.