Tibet High School Masterplan and Design

Project Type:

School masterplan and design

Project Size:

40,000 sqm

Location

Qinghai, Tibet, China

Project description:

A Hong Kong Jockey Club charity project, master-plan and design new additions to existing deteriorated school complex in the context of robust Tibetan mountains. The stepping form reflect the steep terrain, the appearance of “old bricks”are of local material and trapezium shaped windows are simplified traditional Tibetan architecture. I am so glad to see it built now, and kids are enjoying the new facilities and the magnificent mountain views from the roof terraces of these class rooms.

 

charles_tang_design_tibet_high_school_tibetan_mountains_china
charles_tang_design_tibet_high_school_tibetan_mountains_china 2
charles_tang_design_tibet_high_school_tibetan_mountains_china 3
charles_tang_design_tibet_high_school_tibetan_mountains_china 4
charles_tang_design_tibet_high_school_tibetan_mountains_china 5
charles_tang_design_tibet_high_school_tibetan_mountains_china 6
charles_tang_design_tibet_high_school_tibetan_mountains_china 7
charles_tang_design_tibet_high_school_tibetan_mountains_china 8
charles_tang_design_tibet_high_school_tibetan_mountains_china 9
q1
q2
q3
q4
Charles Tang | Creative Director | Founder           T: +61 (2)89701483         E: charlest@charlestangdesign.com.au           25 Best Street, Lane Cove NSW 2066, Australia
 

© Charles Tang Design 2020. All rights reserved | By continuing to use this website you agree to the use of Google Analytics cookies. Website maintenance by webgrow.