Gordon House

Project Type:

Domestic house

Project Size:

400 sqm

Location:

Gordon, Sydney

Project description:

The house situated on a steep site, the concept for the house is to create a double height north east corner living area allowing winter sunlight, breeze and views of surrounding nature (thick vegetation) into these spaces, the house design reflected holiday resort style villas look and feel.

charles_tang_design_grodon-house 1
charles_tang_design_grodon-house 2
charles_tang_design_grodon-house 3
charles_tang_design_grodon-house 4
charles_tang_design_grodon-house 5
charles_tang_design_grodon-house 6
charles_tang_design_grodon-house 7
charles_tang_design_grodon-house 8
charles_tang_design_grodon-house 9
Charles Tang | Creative Director | Founder           T: +61 (2)89701483        E: charlest@charlestangdesign.com.au           25 Best Street, Lane Cove NSW 2066, Australia
 

© Charles Tang Design 2020. All rights reserved | By continuing to use this website you agree to the use of Google Analytics cookies. Website maintenance by webgrow.